SOMMAR SNART

Heeeejsan, har superduper tråkigt och vet inte vad jag ska göra.. har redan ätit flera gånger för att fördröja tiden.. men icke sa nicke man blir ju bara fetare och fetare så ingen bra kombination höhöhö. meen men får väll sova snart dåå så att det blir en annan dag eller något..
Vi har även bokat resa till ITALIEN i sommar till min älskade syster. kommer bli så jäkla grymt!
och det är bara snart en månad tills vi drar till mallis med min underbara kille!
jaja nu ska ni inte få höra mer av mig på denna dag.. hoppas ni har de roligare än mig, harrrreeeee hooooooooooj


mysig söndag

Hade världens mycisgaste kväll igår. Barnpassning med söta barn och en underbar pojkvän som höll sällskap. vi gick hem vid halv 3 och somnade som stockar med en gång, (i allafall ja). Och vi vaknade vid kanske 12 så duschade vi och en åt vi en mysig frulle. Nu har jag ätit pizza och tårta. Nu ligger jag i min säng och inte göra något kollar film och bara myser..
Grattis bästa mamma på morsdag. ♥♥♥

UA hela natten!

Hemma från ua. En natt som var grymt kul och nytt folk. Alltid lika roligt med folk man inte känner. Är så jävla trött nu och vill bara duscha och sen lägga mig och sova en halvtimma. Tog tåget klockan halv 2 hem och väntar på min pojkvän som ska umgås med mig i kväll/natt medans vi passar grannens barn. har saknar han.
aja nu måste ja ta tag på mitt liv och göra mi lite fräsch är världens äckel typ!
KUL tjejer måste jag säga!

SNART såå.....

TJOHO. Sitter med mitt historia arbete och ska försöka att diskutera det men det är verkligen såå tråkigt nu eftersom jag har gjort lite nästan varje dag den senaste veckan.. Och så mår jag så himla dåligt eftersom att jag vill träna nu men orkar inte gå ut och springa för de är så jävla tråkigt.. vill ha ett gymmkort!!
ikväll ska jag och mamma hyra film och bara mysa eftersom att vi är själva hemma, gillar jag!
I morgon drar jag till uddevalla och möter min underbara vän klara och sen även hennes vän sara he he he ! ;)
nu ska jag ta och försöka göra kankse klart mitt arbete som är det sista jag gör i skolan.. VILL HA SOMMARLOV NU! ♥

vill åka nu!

Har vart idag på siba föar att hitta en "bal" klänning som jag även lyckades hitta, kommer inte lägga upp den här men lovar att  bilder kan komma så ni vet :D
Är så jälva less på skolan också så vet inte vad jag ska göra... men ser så mycket fram mot helgen, GRYMT !
aja nej nu har jag INGENTING att säga,  harrree hoooooooooj

En dag på mallis som jag längtar tills sommaren då min pojkvän ska med! ♥

hehhehehe

ÅHHH vad jag vill åka till nathalie som lever livet i italien, ser bara på  hennes bilder hur hon har de! Hoppas verkligen vi kan få någon som passa orvar vi har ju redan några alternativ! :D
nej men du ska jag ta och duscha och käka lite sen åka ner till putte och bara mysa faktiskt!

 
Två as cooola bilder på mig som liten.. haha fyfan vad ful och töntig man va !


jobbigt för oss men skönt för dig..

har vart en otroligt jobbig vecka med jobbiga stunder,  är otroligt trött och känner ingen ork till något förtillfället..
Men man får tänka frammåt och visst allt kommer inte bli som vanligt men du kommer ändå alltid finnas där även om man inte kommer att träffa dig.. man får tänka på vilken posetiv och otroligt glad du var hela tiden. Såg dig aldrig ledsen inte ens i de tillfället som du va som dåligast i.. hopppas du har de bra så som de är nu.. Tror de va det bästa sättet för dig. men vi älskade dig och du va oss verkligen jätte nära.. ♥


hoooooj

Blir så mycket som kliad på ryggen av min underbara kille, samtidigt som vi kollar one tree hill.. kan inte bli bättre!

VERONICA MAGGIO

I fredags var vi på VERONICA MAGGIO Såå sjukt bra tjej, och så sjukt kul kväll. De va verkligen något jag inte ångrar.
I går va jag med linnea, joel och patrick. Vi hade revanch (stavning) på med andra ord, och klart så vinner jag och linnea SÅÅ BRA!
efter denna tragiska händelse som killarna tyckte så satte vi på eva och adam som är as bra film. Vi åkte hem kankse vid kvart över 11 och la oss i sängen för att kolla film, men vi somnade efter ettt tag.
I dag har vi varit på konfirmation i vargön, hur konstig som helst, fattar inte att man väljer en sådan kyrka men men dom får ju åka utomlands därför kanske...!? nej nu ska jag kolla vidare på filmen och snart blire till att käka tårta gott!
bilderna är snodda från dessa blågar eftersom jag inte har någon någon egen kamera:
avslutar detta inlägg med en bild på alla tjejor! ♥

VERONICA MAGGIO DEN BÄSTA!

I MORGON DRAR MASSA GOA BRUDAR TILL LISEBERG FÖR ATT KOLLA PÅ VERONICA MAGGIO!
HA DE SUPER DUPER BRA! DE TÄNKER ABSOLUT JAG HA !
HOOOOOOOJ

kyss på rompen

Tjenare! nu har jag vart på MAT RUNDA I KÖKET!  ÄLSKAR MAT, UTAN MAT INGEN FELICIA! höhöh.. I morgon ska jag till liseberg och kolla veronica maggio SÅ GRYM e hon bara!
nu ska jag sova lite granna så pusssssshaaaaaaaj

haaaajhaaaaaaaaaaaaaj

hejsan, i dag har jag sett one tree hil HELA dagen i min säng med min underbara kille.. DE ÄGER VERKLIGEN!
i morgon ska jag till siba efter skolan och leta lite kläder, alltid lika kul.. måste även göra klart mitt arbete i historian.. men de går säkert fort när jag väl börjar. HA DE SUPERDUPER PUSSSS
puss min fina vän!

godnatt!

Nu ska jag faktiskt sova efter att ha pluggat hela dagen.. i morgon är de en ny dag som börjar på näl... FYFAN!
men man sånt är livet. Sov så gott alla små barn,
pusssshej !

historia!

Håller på med en rapport i historian och man fick välja om en historisk händelse.. och jag valde Anne Frank. Började i dag och har redan gjort nästan två sidor. Har letat på internett efter rätt info. Ganksa svårt att hitta.
Men när man läser om allt så förstår man verkligen hur de va på den tiden, de var ju sjukt hemskt. Och i dag skulle jag aldrig i hela mitt liv kunna tro att ett liv kan se ut så. För att man tror på en viss religion så ska man inte få göra vissa saker. och till slut tar de en till ett koncentrations läger där de antingen får jobba eller de gasas ihjäl. Det finns inte i mitt huvut att man kan göra så mot människor. Spelar väll ingenroll vad folk tror på eller liknande.. Min teori är att man borde få tro på de man själv vill tro på, och ingen måste att tro på de föräldrarna tror på. De är helt sjukt att folk kan vara så insatta i deras religioner så att de skapar krig, vad är de bra för? Absolut ingenting, de ger ingenting utav de heller.
Nej tänk om man levde i en värld där de inte fanns krig,svelt, fattigdom, sjukdommar. Alla levde helt friska, då skulle folk inte få uppleva den sorg som vissa personer går runt på hela tiden varje dag.
nu ska jag sluta vara så "duktig" och ta mitt pick och pack till soffan där mitt ägg står och väntar! hooooooj

<3

du är den finaste någon kan få!

/linnea


TACK VICKAN !

Tjena, vet att de är as dålig uppdatering här.. men ska väll se om jag kan få in ett och annat lite oftare..
I dag har jag kollat OTH bästa som finns, kollat om från början, ååh vad bra de är!
på fredag ska massa tjejor även till liseberg där veronica maggio är och ska spela :D
hon är GRYM!
åt nyss en rostmacka, fil och massssssaaaaa ANANAS! hur gott är inte de då!?
nej men nu ska jag faktiskt sova så jag vaknar i tid i morgon.
HOOOOOOOOOOOJ

TACK VICKAN FÖR MUSIK HJÄLPEN

du är bäst tjejen!

Heeeeej, sitter hos min underbara vän linnea som tagit konfirmationen idag. VÄRLDSFIN ÄR HON! 
nu snackar vi massa tjej mys. Nu sk avi kolla lite hockey,
hoooooooooj!


BUDDHISMEN..

Såååååååååååå tråkig dag, men har ätit massa god mat som ceasar sallad som mamma gjorde till mig, underbart god! nu ska jag fortsätta att plugga och sen kolla lite tv får de gå som de gör.. I morgon ska jag även promenera sen umgås med min underbara kille!
En person som jag saknar såå mycket är även min syster som lever i italien, hoppas de blir en tur dit i sommar! längtar sååå efter henne!
ÄLSKAR DIG SYSTER DU ÄR BÄST!!!!!

fredag hela veckan!

Tjabba tjena hallå! hur är de mer er?! här är de grymt bra, ska nu börja plugga efter en lång dag i skolan.. Har prov i morgon och har inte börjat läsa en så måste göra detta. I morgon är de även helg och bara en vecka till vi kanske ska till liseberg där veronica maggio kommer spela, SÅÅÅ KUL!!
nej nu måste jag faktiskt plugga, kyss hej !
Bild på min älskling! 

kläder!

Bilder från mina köp som jag har gjort den senaste månaden, inte alla men några orkar inte visa alla! :D



och nej jag är inte gravid, ser kanske ut så eftersom klänningen åkte upp när jag satte mig på knäna!

klänningen och linnet är från bikbok, shortsen carlings och sen bikinin hm :)

fråga!?

ANONYM: funderar på att skaffa en iphone, vänjer man sig att smsa för iphone har väl inte t9???

Jag har as klumpiga fingar och visst i början gick de väll sådär, men man vänjer sig, lovar du kommer kunna smsa utan att kolla en vacker dag ! :)
Och dom har t9 fast inte på alla ord och dom byter lätt ord, men man vänjer sig!

tjenare tjenare!

Det har vart en trevlig dag i skolan, nu ska jag skölja av mig all svart kål och sen sätta mig ute i solen och bara mysa, ikväll är de mys på stan med näslund och kolla på alla springare!
HARE

FAMILJE BILD FRÅN JULAS!


Mys hos sören!

Gick upp kl 10 över 9 för att göra mig iordning och sen åka till kyrkan där onsjö gänget trog konfirmation, de va jätte trevligt. Sånna låtar som vi sjöng förra året. Bildspel, Teater, sång! Efter de åkte vi till sofie där vi blev bjudna på en grymt god paj och tårta! jätte gott! nu ska jag duscha städa och sen hem till söreborn. Är trött så blir nog inte så länge i dag.
Får inte heller glömma herr matchen kl 7, såg damerna nu precis och självklart vare skövde som vann! men skit va nervöst de va!!

Torsdag och snart snart helg!

skönt då är även snart matten (np) klara bara nästa vecka kvar, sen är alla delar gjorda, underbart!
I dag ska jag träffa utter sen vid 6 och innan de kanske en sväng till överby med mammut. Min ziperall har även kommit de är samma som en daffe dräkt och one piece. Inte de snyggaste jag sett men guuuud va sköna dom är!
ajjaajjaja ni har ha de asa bra, pusss och haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj


TRÖKIGT

Måste städa mitt rum... orkar inte de är lådor och stökigt kläder högt och lågt, har flyttat nu till min mor nu så att nu ahr jag allt här! usch jobbigt attt packa upp...
men snart kommer killen hit mysigt !
saknar även denna tjejen stört mycket! <3

back in the game

nej jag bytte blogg för att jag ville kunna skriva på mobilen men när jag väl gjorde de så paja mobilen. Och så tog jag bort den för kanske 1 vecka sen lite till, men många frågar varför och bla bla bla.. så här är jag igen på den gamla :D

RSS 2.0