Säääääng

Mamma ringer mig när jag kommer till stan är påväg hem och säger att jag kan vänta där för hon kommer ner och ska handla. Så sa ja jo visst men inte för länge, min mamma är segast i Vänersborg. I allafall tiden gick jag blev mer och mer arg till slut ser jag min älskade syster som i nuläget bor i Stockholm. Kommer där ååh herregud vad glad jag blev! Tårarna rann! Så kul att träffa henne!
Nu ligger jag i sängen och ska sova ska ju upp till den årliga marknade i morgon som ör i vbg. Mysigt!


halloween är klar

Tjo. vet inte vad som är felet på min blogg men kan inte lägga upp bilder... men men. i allafall har jag och Adam blomster kommit på halloween outfit så nu blire bara att inhandla de så blire super!:D

22:25

Godnatt och dröm sött!

Haha någon har visst glömt bh eller hur va de Sandra? Hahahah


Måndag och skola..

Sitter på engelskan och hör på en text.. Hatar engelska de är så otroligt tråkigt!
I dag ska jag göra massa läxor.. Har svenska inlämning, engelska inlämning och media inlämning och matte prov hela veckan.. Ge mig fredag och LOV!!!
Idag är se också bara två månader till JUL!!


jacuzzi bad, morgon rock? och mys!

jag och klara sitter i morgonrockar eller säger man kanske kvällsrock på kvällen? bra fråga höhö.. i allafall så kollar vi på allt för min syster och dricker ramlösa mango.. badade nyss i klaras jacuzzi, och de va inte dåligt skönt! Vill ha en sånhade suttit i den jämt, hur underbar är inte tanken när man kommer in och har kankse åkt pulka eller vart ute och fysit och sätter sig i en bubblande jacuzzi. åååh va skönt! jaja nu ska jag sluta prata om hur skönt det hade varit men håll med mig!? alla hade hängt på mitt place om de vart så,, GRYMT :)))) något fel på min blogg grej så kna inte ladda upp bilder vet inte varför, därför de blir så tråkigt när ´jag skriver från datan..

Oboy

Varm oboy och Ariel!


Frukost!

Sitter nu och ska äta frukost ute på Ammenäs och sen blir de jacuzzi bad. Vi vaknade halv 1 så nu är vi utvilade Jätte mysigt! Blir en natt till i detta fina sällskap. Hur kul som helst!


Baajss

vaknade precis och vill verkligen inte gå upp.. Men som tur är har vi bara tre lektioner och de är helt okej lektioner också. No idrott och media så de går fort. Nej nu ska jag ta på mig kläder och sen åka ner till skolan.


Ny duschad!

Ligger i sängen ny duschad och helt död efter träningen. I morgon ska jag hem till världens bästa vän, klara Miller ska bli så kul, har inte träffat henne sen i maj typ!
Men nu ska jag sova ögonen typ svider av trötthet och går i kors.


Fika på överby

Fiskade på siba med syster vi hade jätte mysigt, köpte mig dock ingenting..
Nu ska jag åka och träna även fast jag inte är jätte pepp på de. Hare bra Haaaj


Skolaaaa och maatte.

sitter med Elias på matten och har såå tråkigt.. Vill bara sluta!
Ska till siba efter skolan med min älskade syster jätte mysigt, nej nu kanske jag ska lyssna på lärarens genomgång men usch så tråkigt de är! Ikväll är de träning och i morgon blir de klara Miller min bästa och saknade vän! Ska bli så mysigt!


13:48

Har inte skrivit på många dagar nu för har verkligen inget att skriva.. Idag ska jg hem och göra lite media och efter de matte sen i kväll kommer Patrick och sover hos mig jätte mysigt!

Någon som kollade på pojkvänsakadrmin i går. Dom lurar sina pojkväner att de är med i ett program skönaste snubben. Men så är de igentligen värden sämsta killar typ :) as konstigt.
Tyska nu!


Handboll i Borås

Hela söndagen har gått åt att åka till Borås spela match och sen hem.
Matchen förlorades på två bollar.. Tappade jätte mycket i Slutet som vi inte borde skulle vunnit, men man kan inte kräva ner sig tar nya tag på söndag och vinner!
Nu sitter jag nere i soffan och ska snart åka till mamma sen börjar ännu en vecka skola..

I bussen påväg till Borås men vickan och våra onepeice och julmusik i öronen! (y)


Frisk och ny duschad!

Ska in till staden och mysa med familjen med lite affärer och sen en fika. I dag ska jag träffa emma Nyberg anna lilja och Julia Bylund tror ja jätte kul har inte träffat emma på flera månader. Nu tjatar dom på mig massa så måste gå.


Färg i skolböckerna!

Har kommit på att allt blir så mycket roliagre med färg i skolböckerna därför har jag i helgen köpt färpennor. Plugg plugg plugg och mera plugg.. Är äntligen klar med mitt samhällspluggande har hållt på i timmar.. men nu ska jag dra mig till tv:n och kolla hawaii-five sååå bra! hare bra haj haj.

RSS 2.0