Super glad!

TORSDAG är på världens bästa humör och en dag kvar på jobbet såååå skönt, dock har jag nästa vecka också kvar men men hoppas den går fort för på lördag åker jag då utomlands!!! ska bli sååå härligt! i morgon ska jag jobba till halv 4 sen hem och duscha typ äta sen ner till onsjö för barn passning med lilla hugo, såå söt! och på lördag drar jag till farmor, aknske själv men hoppas på att patrick hänkar på... ÖVNINGKÖRDE FÖRUT med pappa sååååååå sjukt kul asså! ville bara köra mer och mer! jaja nu får jag sova eller ngåot ska ju trots allt upp i morgon kl 8... hare bra pusshje :D

sälen 2011 hahahhhha!

skräck och smink

glömde säga att i går var vi på bio i stan och såg super 8 den var fett bra faktiskt.. men väldigt läskig eller asså inte läskigt men de va så sjunkt högt och de kom så snabbt så man var liksom inte berädd på de.. Hahah  snart ska vi till lidingö och hälsa på lite folk och sen heeeeeeeeeeeeem så sköööönt! sakanr min pojkvän där hemma jätte mycket nu..så ni får ha de så bra så ska jag umgås dom sista minutrarna med folket.
pusshej
lite bilder från gårdagen då vi sminkade varandra..
höhööh snyggt eller !? :D

hos parnevik

sitter i stockholm efter en otroligt trevlig midsommar och i morgon är det hemdax jätte skönt faktiskt.. jobb på måndag och 2 veckor till sen är jag ledig och har också sommarlov känns skönt! nu ska jag sova höres mer i morgon kyss haj :D

ÄLSKAR LÅTEN


What Are Words lyrics
What are words
If you really don't mean themWhen you say themWhat are wordsIf they're only for good timesThen they don'tWhen it's loveYeah, you say them out loudThose words, They never go awayThey live on, even when we're gone

Mys på hög nivå!

Andra dagen på jobbet och även näst sista denna veckan eftersom på torsdag åker jag till stockholm.
Barnen är söta men jag hade hellre fått pengar ändå..
Jajja men idag ska jag mnysa med vickan näsa och sören så hare gaaat!


Mysdagg :))))

tja. i dag har jag passat världens sötaste unge på 2 år lilla hugo, så mysigt vi har haft det bara kollat på Petsson och findus hela dagen lång. Snart kommer elli julia och sanna hit och myser framför världens roligaste film!
Och i morgon väntas de jobb och de tre veckor frammåt sen SPANIEN!!!!!
jaja hare bra nu, pusshej


BILDBOOOOOMMMMMMMMBBBBBBB

Hallå, segis jag vet.. men internet är paj här hemma typ och det har vart fullt upp så har inte tänkt på datan riktigt. Här kommer lite bilder från balen i går, där alla var jätte fina och de severades god mat och efterätt!











Hade grymt skoj vid vår del av bordet eller vad säger ni?!



GOD MAT

GOD KLADDIS


tack för kvällen de var grymt skoj! ska även se om jag kankse kan försöka verka teknisk och se om de går att ladda upp videoar men de vet man aldrig..så vänta inte!
HAJHAJAHAJAHAahj

söndag....

TJOHO!
kankse inte fint fint väder men vafan de regnar inte i allafall. Sista kvällen med Nathalie som sen åker tillbaka till italien och vi kommer inte att träffas på någon måndad.. även josefine åker med henne över en vecka så nu blir jag själv i allafall.. men jag klarar mig nog. Snart är det slut på skolan ska bli såå skönt! Jobbar dock de första tre veckor. men vad gör det när man får pengar !? i dag ska jag bara vara hemma och umgås med min älskade familj.
hoppas ni har det bra, hajhaj!:D


STUDENT BILDER


min underbara pojkvän! ♥
Jätte mysig fredag men släkt,vänner och pojkvän. I dag vaknade vi runt halv 1, jätte konstigt eftersom jag alltid vaknar först och piggast vid 10.. men var väll väldigt trött. Nu ska jag i allafall lägga mig i sängen och kolla klart en film som jag och putte kolla på förut. hare braa!

en dag av längtan,sorg och arbete..

Idag har jag vart på begraving, jobbigaste på länge.. se alla så ledsna usch de va hemskt.
Nu vill jag bara att det ska bli morgon så jag kan sova till kanske 9 sen upp till gymmet med syrran och sen blir student hela dagen lång. dock kommer jag väll vakna vid 7 då hela kjossans klass kommer hit på frulle.. men ska försöka sova. Min älskling kommit hit också och han är lite smått nervös när han ska träffa 43 pers och min farmor som jag skrämt han med hennes jävulskaper.. haha  hon är helt klart bäst den tanten!
har även hjälpt mamma med bort och stolar samt en massa mat tills i morgon !
godnatt pusshej !
MIN KÄRLEK♥

BILDBOMB

Fucking städat hela dagen.. kom precis hem från en handling till studenten tog säkert 1timme och 30 minuter as segt.. men nu är jag i allafall hemma och är ledig från skolan i morgon för jag ska på begravning, lite halv jobbig dag så hoppas verkligen att jag får träffa min älskling efter de så stämmningen lättas upp lite.. Skulle egentligen behöva eut och springa med jag orkar inte nu när jag nyss duschat och allt!
Nu ska jag snart äta RÄKOR , MACKA, SALLAD,ÄGG,TOMAT, AIOLI med min hemkomna syster från italien som åker redan på måndag igen..
jajaja nu ska jag inte besvära er mer så här kommer istället lite bilder från konfirmation/födelsedag/bal, student!
KONFIRMATION
Födelsedag

godmorgon....









STUDENTBALEN









pusssshaj

Vill ha kaamera!

Min underbara mjukisdress.. ja vet de är as fula och blablabla.. men de är så enormt fruktansvärt sköna!
I dag har jag passat en sötnos på 2 år. Åhh va mysig han är!
Efter de kom min älskade pojkvän och bara mös framför Rosa the movie, favvofilmen! höhöhö
Nu tänkte jag sova för i morgon bär de av till gymnastiet och sen på kvällen bal och astrids hemliga utflyckt, ska bli massa mys!
jaja men hare så sjukt gott, ska försöka hitta mig en kamera som jag ska köpa.. för att få lite nyare bilder men de lär nog dröjja lite..

söndag

hej hej, idag har jag spelat beach handboll på sanden med linnea säreborn,vickan,sofie,och massa mer, väldigt kallt men vafan allt funkar! va väll sådär kul menmen.. sen åkte vi till pizza plus där simon och patrick köpte kebabrulle och mös vid grillivar på ett bord, ikväll skulle vi vart med vickan simon , fredrik och hans tjej men patrick skulle till sin stuga.. så då blev jag också hemma. Sitter och kollar Rosa the movie, hare braa
hejhejhejhejehjehjehejhej
vill till spanien och bli brun!

FNM*EJRUWHGTIHYJ*

HAAAAAAAAAAJ! igår var jag på sanden och målade ansikten på små ungar, underbart kul eftersom att det inte kom några barn utan vi hade vattenkrig med herrlaget. Såklart vann vi också! nu ska vi ner till sanden för att spela lite beachhandboll och kanske sola lite beror på väder och vind. puss&nyp var som helst. hoj! ;D
läckert..

Födelsedag!

Hej!
Dagen började med att jag åkte till Lysekil till Stivis föräldrar, där vi åt och fikade :)
Sen kom jag hem och då kom min underbart älskade pojkvän med rosor och en tung väska full av överraskningar!! vi gick ner till bryggan och då blev det grillning och ett kollage med mat från olika minnen från oss, det var ASSS GOTT, MUMMA!! nu blir det mys! HAJHAJ
Bästa killen! ♥

Rosathemovie

Sista dagen som 15 åring, känns bra!  ligger och kollar på rosa the movie och snart somnar..
i dag har vi tränat sista dagen med handbollen innan augusti. Helgen kommer bli as bra hoppas ja med aqua blå och allt, om inte annat så är de fint väder.
Och ja har massa söta flickor som ska tillbringa lite delar av helgen med mig (y)
Rosa the movie

"- Rosa! kolla vad jag har fixat, värsta melonerna till pickniken.
-Jag har med mig några stinkande ostar.
-WOW! har du!?
- Du måste ha vart en råtta i ditt förra liv!
-VA?!
- du måste vart en råtta i ditt förra liv!
- Ja, och du är min lilla ost bit, när jag kommer över den här vägen så tänker jag äta upp dig! "

så himla mysig film, ville är så snäll när han kämpar för att översaka rosa så blir de helt fel!



RSS 2.0